Veal saka veal

Goulash minangka sajian nasional Hungaria, sing godhogan karo lemak lan sayuran. Iku becik pas karo menu sampeyan lan malah ndadekake saben meja perayaan. Lan, carane masak gulaihe saka sapi, saiki bakal dakwartakake.

Resep kanggo gulai saka sapi

Úa:

Preparation

Veal dicuci, diolah, dicincang, lan digoreng ing wajan garing. Kita ngresiki bawang, nyemprotake, lan potong mrico dadi sedhela kandhel. Kita dibagi dadi 4 bagean, njupuk wiji lan Cut menyang irisan acak. Celery sayuran dibilas lan disusut bareng karo bawang putih. Saiki kita nyabrang bawang ing mentega, nambah daging ing kono, nambah anggur putih cilik lan godhok nganti 40 menit, nutup tutupe. Banjur kita sijine mrico, quince, papak lan uyah kanggo rasa. Kabeh dicampur lan ngetokake masakan panggang.

Resep kanggo gulai enak karo veal lan jamur

Úa:

Preparation

Veal dikumbah, dikumbah lan dipotong dadi kubus cilik. Ing jero panci jero nggoreng lenga, nyenyet, lay metu daging, nambah uyah lan goreng goreng. Wektu iki kita chop mrico lan uncalan menyang meat. Banjur pour banyu panas, anggur lan godhok nganti 45 menit. Bungkus mrica Bulgaria, potong setengah lan buwang kasebut. Champignons diproses, sacoro apik disiram, kanthi kapisah lan dilebokake ing goulash. Bungkus lan mrica dicincang, ditambahake ing daging lan njupuk menit maneh 30. Dawani sajian ditaburi parsley disigar lan disuguhake ing meja.

Veal goulash ing multivarquet

Úa:

Preparation

Veal dikumbah, ngilekake garing lan dicithak irisan tipis. Ing mangkuk kita sift ing glepung karo uyah lan muter meat saka kabeh pinggiran ing dicampur disiapake. Ing wajan, kita ngetokake lenga sayur-sayuran lan nggoreng daging sapi menyang kulit. Sawisé iku, kita mindhah daging ing mangkuk multivarki, uncalan trikatuka, prunes lan rempah-rempah sing disigar. We pour banyu sithik, sijine sauce, nyampur lan nutup tutup piranti. Kita ngaktifake mode "Quenching" kanggo 1,5 jam, lan sawise swara sinyal kita nyebar goulash wangi saka daging sapi karo saos ing piring!