Coding kanggo obesitas

Masalah obesitas cukup akut ing ndonya lan dokter saka maneka spesialisasi nyoba nemokake cara metu saka kahanan iki. Nalika ahli diet ngembangake diet ora sehat, lan trainers fitness sing program latihan, psikoterapis ngarahake cara - coding saka obesitas. Sadurungé, tèknik iki wis digunakake kanggo bantuan alkohol, pecandu narkoba, perokok - lan saiki aplikasi liyane wis ditemokake.

Penyebab psikologis obesitas

Psikologi obesitas iku banget rumit. Ing psikologi positif, obesitas katon minangka pitulung: wong duwe sawetara pengalaman sing nyenengake ing urip, ora ana apa-apa kanggo dheweke, nanging seneng, dheweke mangan panganan sing enak lan sing paling disenengi, saengga menehi penggalih. Ing kasus iki, obesitas ora masalah, nanging solusi.

Ing versi kurang iridescent, obesitas katon minangka masalah kekurangan kontrol: bobot ora munggah nganti satus kilogram ing wayah wengi, umume ningkat lan ora bisa ditemokake wong, nanging ora bisa nindakake apa-apa. Lan ora amarga angel banget kanggo ngilangi bobot, nanging kanggo sawetara alasan sing ora bisa dimanfaatake kanggo wong kasebut. Biasane, iki ndadekake rasa percaya diri, rasa percaya diri, depresi.

Umumé rasa enak, lemak, manis iku sumber kesenengan. Lan yen wong gumantung ing iki, asring nuduhake yen ora emosine, rasa seneng, lan tresna ing urip. Nanging, sampeyan bisa seneng karo cara liyane: umpamane, sawise 15 menit olahraga aktif, hormon kegedhen, serotonin, kacemplungake ing aliran getih. Iki minangka pengganti luwih sehat kanggo overeating.

Asring, bantuan psikologis kanggo obesitas nduweni peran penting. Nanging aja bingung konsep: psikolog - wong sing duwe pendidikan pedagogi, lan terapi - kanthi medis. A psychologist bisa ngrungokake lan njaluk pitakon pitakonan sing mbantu dheweke kanggo ngerti piyambak, lan hipnosis saka obesitas bakal conducted mung dening psikoterapis.

Coding kanggo obesitas

Biasane, yen wong nemtokake kodhe saka obesitas, mula dheweke uga nggoleki cara sing gampang ing kabeh, utawa dheweke wis nyoba kabeh liya lan mutusake sing bakal kuwat lan awake dhewe ora konsisten.

Pengkodean saka kelemon kasebut minangka pangaruh ing pikiran lan pikiran subconscious, minangka asil saka wong sing njupuk kapercayan lan sikap anyar sing ditindhakake dening dokter. Thanks kanggo iki, sampeyan bisa nyirnakake kebiasaan mangan sing salah lan maju menyang sing luwih sehat. Diyakini yen latihan kolektif luwih efektif, sanajan pengobatan obesitas kanthi hipnosis individu uga menehi hasil. Sesi dianakake kaping pirang-pirang: eling saka wong nyimpen 7 lembar informasi lan sawise panrima saka unit kawolu pisanan ora bisa dipungkiri menyang subconscious lan entuk kesempatan kanggo ngarahake tumindak wong.

Saran bisa dadi salah siji saka telung jinis:

  1. Mobilizing: adhedhasar nggunakake sumber daya awak ora sadar.
  2. Limited open: slimming kanthi biaya sawetara opsi panganan sing diusulake.
  3. Nyakup kabeh kemungkinan: pelangsing digunakake lan gambar subconscious, lan nutrisi sing tepat, lan kabeh kemungkinan liyane.

Iku worth considering yen terapi ora sihir lan tanpa lengkap istirahat njaluk menyang subconscious ora bisa. Nampa efek maksimal mung dumadi yen wong ing sesi rampung istirahat, dipercaya dhokter lan nyerap kabeh informasi sing ditampa saka dheweke, kaya kembang karang. Pengkodean saka keluwihan bobot nduweni hasil sing paling apik, yen kalebu unsur instalasi positif digabung karo psikoterapi.

Endi sing bisa dikode saka obesitas?

Saliyane ing klinik-klinik ing ngendi pengkode kasebut dipraktikake kanthi resmi, saiki wis kerep bisa nemokake iklan saka profesional swasta sing ngisi dhuwit luwih akeh kanggo layanan. Nanging, iku kudu dipertimbangkan manawa sampeyan bisa dipercaya pikiran sing ora sadar kanggo wong liyo? Dianjurake kanggo nambani masalah iki kanthi serius lan aplikasi menyang klinik sing diadegaké.