Liqueur apricot

Penyayang kang manis lan wangi liqueurs - artikel iki kanggo sampeyan. Dina iki kita bakal sinau cara nyiyapake liqueur saka apricot. Sing gedhe-gedhe sing duwe untu, sing duwe wit aprikot sing akeh ing kebon lan nambani pemilike kanthi panen sing enak, bakal bisa nyiapake liqueur alus karo bantuan kita.

Uga, bakal menehi sampeyan carane nyiyapake koktail sing apik banget karo minuman keras apricot.

Ing sembarang wektu sampeyan bisa seneng kaca saka omben-omben, utawa nyiapake koktail ing basis. Lan yen sampeyan tresna marang baking cake lan pastries, sampeyan bisa nggunakake liqueur apricot kanggo mbungkus roti, utawa apricot pai .

Apricot liqueur diwenehi jeneng amarga digawe saka daging lan balung apricots cilik. Iku saka apricots cilik sing arak sing paling arum wis diduweni.

Sawetara, nalika nggawe liqueurs, wedi nggunakake balung apricot - padha wedi amarga keracunan karo asam prussic, lan balung sing menehi liqueur apricot aroma almond sing alus. Sampeyan bisa nggunakake kernels sing dijupuk saka balung. Kanggo kilogram apricot, sijine enem nucleoli ulig.

Ana macem-macem cara kanggo nggawe liqueur saka apricot. Sing paling gampang yaiku ngencerake alkohol saka apricot jam siap. Tulang saka apricot nalika masak senggol kudu diekstrak, nanging nukleoli sing diekstrak saka balung kasebut bisa dimasak bebarengan karo daging. Banjur ngisi senggol rampung karo alkohol murni utawa vodka berkualitas ing rasio 1: 1. We nginep ing ngombe nganti patang puluh dina. Banjur decant sing cairan emas sing kandel lan simpen ing botol kanthi corked ing panggonan kang adhem.

Paling terkenal yaiku liqueur apricot Perancis - "Abricotin". Mambu saka omben-omben kayata aroma almond. Wangsulan utama yaiku kanggo tuku liqueur sing dimasak ing bahan mentah alam. Gunakake minuman keras ing kue lan minangka rasa.

Ana macem-macem jinis koktail karo apricot liqueur. Punika salah satunggalipun.

Cocktail Summer Evening

Úa:

Preparation

Isi kaca kanthi urutan: Ès pisanan, banjur woh, sirup lan bahan cair.

Wektu cilik lan sabar - kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe liqueur saka apricot lan koktail sing enak.

Apa sampeyan kepengin nggawe barang-barang sing digawe ing omah? Banjur coba resep kanggo omben-omben sing misuwur "Baileys" , rasa krim alus sing cocok karo akeh koktail.