Swimwear pin-up

Gaya retro ngalami revival liyane saiki. Tren fesyen digambarake ing swimsuits, macem-macem gaya sing ngidini sampeyan milih model optimal kanggo wangun apa wae. Luwih kerep ing sarupane gloss, sampeyan bisa ndeleng swimwear ing gaya pin-up, ditondoi romantisisme lan femininity. Fitur utama baju renang "pin up girl" yaiku neckline seducer dan celana pendek yang mendekati pusat. Ana ing model iki, penyanyi populer Christina Aguilera mbintangi video Candyman. Lelandhesan pin wis ditemokake dening selebriti kaya Victoria Beckham, Eva Herzigova, Katy Perry, Misha Barton, Kim Kardashian lan Uma Thurman.

Seksualitas Flirtatious

Boten kadadean swimsuit bikini seksi, ingkang boten saged dipunanggep, model pin-up ngidini sampeyan nampilake kabeh jimat awak wanita nalika nyembulaken kekurangan. Padha kaget banget karo bocah wadon kanthi fisik olahraga, lan wanita kanthi wujud sing apik banget. Gaya bodice ngijini sampeyan kanggo njaga dodo gedhe lan nambah visual sing cilik. Yen pengin, sampeyan bisa milih bodice kanthi efek push-up. Top bustier, twist bando utawa bando tradisional katon padha nyengsemaken. Thanks kanggo gulu-gulu panty sing dhuwur, pinggul wadon katon sempit, lan bahan sintetis sing padhet nggawe efek koreksi, narik tumit lan bokong sing ora sampurna. Pengin ngimbangi proporsi kanthi ningkatna hips? Mungkasi pilihan sampeyan ing trotoar nglangi lan peteng colored peteng. Kanggo ngurangi volume, milih model cair warna peteng ing kombinasi karo ndhuwur cahya. Lan aja lali babagan sentuhan final - kacamata gedhe ing pigura sungu, tas pantai gedhe, sandal ing irisan gabus lan topi sing amba.

Perlu dicathet yen ing pesisir domestik, gambar ing gaya pin pin retro ora bisa dihargai dening kabeh wisatawan. Masyarakat luwih kebiasaan nonton bocah-bocah wadon ing bikini lan bathi tradisional nganggo tirai lan sandal. Kajaba iku, ing pin renang swiwi iku angel banget kanggo entuk tan sing ayu, mula kudu dadi siji-sijine ing lemari klambi pantai. Senadyan kasunyatan yen bathi kaya ora cocog karo sing gedhe banget lan nutupi awak luwih akeh tinimbang model liyane, bocah-bocah wadon ing dheweke katon kanthi terang-terangan. Iki gampang katon kanthi maca foto-pilihan kita.