Nalika kepala mbukak ing lanang?

Akeh wong tuwané prihatin babagan masalah kasebut minangka pembukaan penis glans ing bocah lanang. Lan yen leluhure luwih utawa kurang ing ngerti lan ngerti apa sing kanggo, banjur sawetara ibu mung gupuh. Apa pancene penting lan apa sing kedadeyan iku ora bisa dibukak?

Carane kudu sirah mbukak kanggo bocah lanang?

Minangka aturan, ing bocah lanang saka lair, kulit kulup diiseni karo penis glans kanthi paku khusus miring - synechiae, sing ora ngidini sirah kanggo mbukak sakabehe utawa ngilangi ekskresi bebas. Struktur anatomi iki diarani phimosis fisiologis, nduweni karakter sahebat lan ana ing norma kanggo bocah cilik. Secara bertahap, sajrone masa pubertas lan kanthi wutah ing penis, kulupe alon-alon misah saka sirah lan ana bukaan.

Nalika kepala mbukak ing lanang?

Yen kita ngomong babagan umur ing endi kepala mbukak ing bocah lanang, mula kudu dicatet yen kabeh gumantung marang akeh faktor, kalebu tarif pangembangan saben bocah. Miwiti saka iki ngetutake yen ora ana norma tartamtu babagan kategori umur lan proses iki bisa dumadi ing bocah lanang ing beda umur.

Observasi medis nunjukake yen mung 4% bayi anyar sing duwe daging sing nemen cukup kanggo narik penis glans. Kurang luwih 20% bocah lanang duwe umur 6 taun. Lan yuswa 3-4 taun, kulit kulup wis bebas ngungsi ing 90% saka bocah-bocah jinis sing kuat, sing ngidini mbukak sirah zakar kanthi bener lan tanpa lara.

Carane mbukak sirah kanggo bocah lanang?

Yen anakmu nglangi, dheweke ora duwe apa-apa, lan penis ora abang lan ora perih, mula ora ana tindakan sing kudu ditindakake, lan malah luwih kanggo mbukak sirah kanthi kasar. Iki bagéan awak sugih ing endings saraf lan kabeh manipulasi iku rada nglarani. Nyoba upaya kanggo mbukak sirah dhewe bisa nyebabake perkembangan paraphimosis, sing tansah mbutuhake intervensi bedah.

Mangkono, kabeh sing dibutuhake mung kanggo ngawasi kesehatane awak lanang. Sajrone mandheg, rongkongan daging sing banget dicampur kanthi alami. Kajaba iku, penis lan scrotum kudu dikumbah nganggo sabun bayi sing khusus sethithik seminggu, tanpa kudu mbukak sirah penis. Uga, aja lali babagan aturan ngumbah bocah-bocah - kanthi saben gerakan usus utawa owah-owahan sing prasaja saka popok bayi, kudu dibasuh saka arah ngarep menyang mburine.

Apa yen bocah ora mbukak utawa mbukak sirah?

Sawetara bocah lanang bisa ngalami phimosis patologis. Penyakit iki mbutuhake perawatan sing wajib, amarga ing mangsa ngarep bisa nyebabake kasunyatan sing sajrone degdegan kasebut, bocah lanang bakal nyeri lan ora nyaman. Menapa malih, yen sampeyan ora njupuk tindakan sing perlu sadurunge wiwitan kegiatan seksual, banjur hubungan seksual bakal angel utawa ora bisa rampung.

Ing sawetara kasus, intervensi bedah perlu. Indikasi kanggo operasi bisa:

Obat modern ngerti sawetara metode bedah bedhah. Paling umum yaiku eksisi sirkulasi saka kulup lan operasi iki dileksanakake miturut anestesi umum. Cara iki ndadekake bisa ngilangi landasan morphological phimosis ing salawas-lawase.