Kerajinan kanggo bayi

Kreativitas gabungan ibu lan anak ora mung menehi harmoni hubungan anak-induk, nanging uga ngembangake kemampuan kreatif bayi. Minangka materi kanggo kreativitas, sampeyan bisa nggunakake:

Kerajinan plastik sing gampang kanggo bayi

Materi sing paling prasaja lan apik kanggo kerajinan ing jaman kanak-kanak yaiku lempung. Nganggo tangane, bayi aktif ngembangake kemampuan motor alus, lan kanthi mangkono ucapan, amarga padha saling gegandhèngan. Kajaba iku, modeling plastik karo bocah iku cara sing apik kanggo ngembangake konsep lan wujud warna bocah.

Kanggo ngajar bocah kanggo nggorohi tokoh lan obyek saka plasticine, dheweke kudu bisa nggarap: roll sosis, bal roll, potong jempol, lan liya-liyane. Sawise bocah wis sinau kanggo nggulung lempung ing macem-macem cara, sampeyan bisa suggest nggawe kerajinan sing prasaja, umpamane, gulung sosis lan bungkus ing cara sing bekicot wis metu.

Nggawe aplikasi tiga dimensi kembang uga ora angel kanggo bocah cilik sing umur 2-3 taun. Aplikasi teknis aplikasi kaya mengkene saka plasticine prasaja banget lan alat tambahan meh ora dibutuhake.

Sampeyan bisa menehi anak kanggo nggawe aplikasi plasticine.

  1. Print cithakan pola, contone, sawetara kewan.
  2. We take a plasticine multi-colored, which we want to make an applique.
  3. We offer bayi kanggo muter bal cilik saka plasticine.
  4. Anak ngisi pola pola karo bola saka plastik kanthi mencet ing saben bal.
  5. Mangkono, perlu ngisi kabeh gambar karo bal plasticine.

Ing kasus iki, perlu kanggo njupuk umur bocah lan ora menehi gambar gedhe, amarga bocah bisa cepet nyusul lan nolak terus nggawe artikel sing digawe tangan.

Kerajinan kertas kanggo bocah-bocah

Item paling populer digawe saka kertas berwarna .

Sampeyan bisa ngundang anak kanggo nindakake kerajinan sing akeh. Iki perlu kanggo nyiyapake:

  1. Wong diwasa ngethok nganti 1 m sudhut lan dawa ora luwih saka 5 cm saka kertas berwarna.
  2. Banjur nuduhake carane sampeyan bisa nggawe manik-manik saka jalur.
  3. We njupuk siji Strip, kita twist menyang bunder lan kita lim ends. Iki bakal nggawe ringlet.
  4. Banjur kita njupuk jalur kaping pindhone, nyabrangake menyang cincin sing pertama lan segel kanthi cara sing padha.
  5. Sawise bocah weruh teknik nggawe manik-manik, sampeyan bisa menehi wong kanggo tetep cincin sabanjure piyambak.

Yen sampeyan nyampurake tali tanpa ngleboke, lan njaba, sampeyan bisa njaluk ulat.

Sampeyan bisa nggawe wektu nggawe karyane kanggo liburan, kayata Taun Anyar.

Snowman Handmade

  1. Wong diwasa nyedhiyakake komponen-komponen saka wong salju ing advance lan ngethok mau metu saka kertas.
  2. Banjur dheweke nyaranake menawa bocah kasebut sulih nganggo bunderan putih. Bakal dadi tukang salju.
  3. Sabanjure, sampeyan kudu nambah gambar saka wong salju kanthi rincian tambahan: selendang, topi, irung, mata.

Yen sampeyan nggunakake ora kabeh lembaran kertas, nanging potongan cilik, sampeyan bisa nggawe gambar asli.

Kerajinan sing digawe saka adonan kanggo bayi

Bubar iki wis dadi populer kanggo nggawe kerajinan saka adonan salted.

Hedgehog

Sampeyan perlu nyiyapake bahan ing ngisor iki:

  1. Nggawe wêdhus adonan, awake diwenehake.
  2. Kita nggeret loro potongan cilik, bal muter, knead driji kita ing cara sing kuping metu.
  3. Kita masang kuping menyang gedhe landasan.
  4. Kita pasta pasta ing awak. Iku bakal landhep. Yen dikarepake, sampeyan bisa nampilake pasta.
  5. Saka buncis, kita nggawe mata.
  6. Hedgehog siap.

Nggawe kerajinan kanthi bayi 2-3 taun ora mung migunani, nanging uga menarik. Lan kesempatan kanggo milih bahan-bahan ing tangan nggawe bisa ngembangake cakrawala anak lan ngembangake kreativitas.