Strawberry liqueur Xu-Xu

Liqueur Strawberry muncul ing antarané sawetara minuman ringan alkohol sing relatif anyar, nanging wis akeh popularitas lan narik kawigaten para penggemar sing nyengsemaken. Sampeyan bisa kanthi gampang nyiyapake ngombe dhewe ing omah, kaya sing bakal diwenehake ing resep-resep iki.

Carane nggawe liqueur liqueur Xu-Xu - resep ing ngarep ing vodka

Úa:

Preparation

Nalika nyiapake kanggo liqueur, bab pisanan sing bakal kita tindakake yaiku nyiapake stroberi kanthi bener. Kita ngumbah woh wohan beri, supaya padha ngumbah lan garing sethithik, sawisé kita nyingkiraké sepal lan ngilangi dadi loro utawa patang bagian longitudinal, gumantung saka ukuran. Kita sijine massa Semono uga Sindhunata ing jar sampah kaca, pour karo vodka (kudu kualitas) lan nambah jus lemon bajingan. Gendheng rada isi isi prau, banjur tutup nganggo nilon tutup lan pasang ing jendhela sill sing panas seminggu utawa paling sepuluh dina.

Sawise wayahe wektu, infus cairan wis dianterake menyang wadhuk liyane, lan pulp strawberry sing isih dicampur ing glepung gula sing padha, guncang lan supaya bisa nganti sawatara dina nganti kabeh kristal manis dibubarake, kanthi otomatis ngetokake campuran kasebut.

Sawise sawetara, saluranake sirup ndhuwur sirup saka bisa tanpa sedimen, lan banjur top munggah sing di resiki lan vodochku menyang pulp, goyangake dicampur sing sethithik lan saluran cairan maneh, nambah menyang sirup. Saiki kita nyambungake infus ing wiwitan bebarengan karo rasa manis saka omben-omben, ngedol kabeh menyang wadhah sing resik lan ninggalake limang dina liyane kanggo njaluk. Ing pungkasan, nggabungake minuman beralkohol strawberry Xu-Xu kanthi precipitate, saring maneh lan bisa ngrasakake.

Carane nggawe cepet jus jeruk homemade cepet Xu-Xu karo jus jeruk?

Úa:

Preparation

Versi penyebaran liqueur Xu-Xu iki digunakake kanggo nyiapake strawberry durian liqueur. Kanggo iki, woh wohan beri, mine, nyisihake sepal lan tancep karo blender. Yen dikarepake, tambah gula granulated, maneh break liwat massa lan supaya kabeh kristal larut. Saiki dicampurake massa berry sing diasilake karo jeruk nipis, banjur tuang banyu sing diresiki menyang campuran sing diasilake karo vodka lan murni. Kita nyampur dicampur karo dicampur karo botol lan entuk ing kompartemen kulkas nganti pirang-pirang jam. Sawise minuman keras wis adhem, sampeyan bisa nyoba, utawa nggunakake kanggo nggawe koktail utawa maneka warna panganan karo partisipasi.

Carane ngombe liqueur liqueur Xu-Xu?

Strawberry liqueur Xu-Xu bisa diladhahi sacara mandiri, nambahake irisan es irisan kanthi murni utawa nglebokake stroberi beku ing kaca. Kajaba iku, ing basis liqueur iki, koktail asli sing enak wis disiapake. Sawetara resep-resep kanggo koktail kasebut ana ing ngisor iki.

Cocktail saka strawberry liqueur Xu-Xu lan sampanye

Úa:

Preparation

Kanggo nggawe cocktail, nyampur karo liqueur lan sampanye Xu-Xu, nambah jus jeruk sing sethithik, tuangake gelas menyang kaca lan nambah stroberi seger, irisan kapur lan es es.

Cocktail saka strawberry liqueur Xu-Xu karo pisang

Úa:

Preparation

Pisang mateng sing wis diolah dijupuk saka blender nganti dicampur, banjur dicampur nganggo jus, krim, lan stroberi Xu-Xu, tuangi ing kaca, dekorasi kanthi mint lan nikmati.