Nebulizer kanggo inhaler

Inhaler minangka cara sing efektif kanggo ngobati penyakit ENT. Iki umume digunakake kanggo saluran napas ndhuwur lan ngisor. Ngemot piranti saka kompresor, topeng lan detail sing penting minangka sprayer.

Apa nebulizer kanggo inhaler?

Atomizer namung minangka bagéan saka piranti sing njamin penggilingan obat kasebut dadi partikel sing sifate persis ukuran sing disetel dening pangguna. Mung sajroning nyebabake obat kasebut tumiba ora mung ing saluran napas ndhuwur (hidung, nasofaring, bagian mulut saka pharynx), nanging uga sing paling ngisor (laring, bronchi, lan trakea). A jet saka udara sing dikompress saka kompresor lumebu ing reservoir saka nebulizer, nyampur karo tamba lan pungkasane dadi aerosol. Ing njaba partikel-partikel hawa sing apik karo tamba dirilis liwat deflector lan liwat katup.

Jinis nebulizers kanggo inhaler

Sprays katon lan kerja beda, gumantung ing jenis inhaler dhewe. Nebulizer kanggo inhaler kompresi nduweni wangun sing elongated: sing nozzle kanthi mouthpiece sing nudhuh saka reservoir berbentuk silinder karo katup. A mouthpiece lan topeng kanggo nghirup obat banjur ditempelake menyang nebulizer. Iku piranti sing nduweni nebulizer kanggo inhaler Microlife.

Layar nebulizer kanggo inhaler katon rada beda. Sampeyan mung cocok kanggo nebulizers membran. Ing nozzle bunder ana membran logam sing digawe saka komposisi khusus. Obat kasebut, nalika dipeksa liwat bukaan cilik saka membran, bisa disemprot kanthi efektif. Contone, nebulizer kanggo inhaler Omron bisa dianggo.

Atomizer kanggo ultrasonik nebulizer uga nduweni bentuk silinder. Ing komposisi, dheweke nduweni reservoir tamba lan piring cilik, sing nalika direnengake, bisa ngobong tamba menyang partikel sing apik.