Tunik katun

Paling populer kanggo mangsa panas yaiku tunik katun lan kain wol wanita, sing praktis lan trep. Kajaba iku, dheweke ngidini bocah wadon katon luwih feminin, romantis lan elegan. Kauntungan liya saka tunik yaiku ora ana watesan umur. Busana kasebut cocok kanggo wong sing wis dewasa, lan ing lemari klambi sing diwasa.

Model lan model tunik

Tunic - sandhangan apik banget lan apik banget, supaya sampeyan bisa nganggo ing kantor, lan ing cafe, lan ing pantai. Tunik katun sing dawa banget yaiku pilihan sing apik banget kanggo busana sing cedhak, lan gambar sing bisa digawe karo, nemu sentuhan roman. Asring digabungake karo celana, elk, celana pendek lan malah rok.

Gaya karakter kanggo tunic katun sewu beda. Salah siji sing paling misuwur yaiku produk lurus sing meh padhang kaya kaos. Lengen lurus utawa ora, kabeh sing bentuke "rak" utawa ing senar, sing bentuke oval utawa V sing bentuke, dawa saka ultra-mini kanggo maxi yaiku pilihan kanggo saben rasa! Sajrone musim pungkasan, tunik India saka katun saka gaya sing padha banget luar biasa. Ora ana kerah ing model kuwi. Iki diganti karo bar, lan ciri khas produk kasebut minangka karakteristik cithakan etnis. India jas warna-warna cerah katun sing apik bisa dianggo sanajan ing kantor amarga ora ana syarat kodhe sing ketat. Model sing cendhak dikombinasikake kanthi rok lan celonone dawa panas, dawa sing luwih gedhe bisa dipakai nganggo celana legging lan celana kurus utawa minangka busana.

Fashion atraktif kanggo bocah-bocah wadon yaiku tunik katun karo lengan bat "bat". Padha katon volume lan udara. Mulane tunik katun saka gaya iki kanggo wanita lengkap yaiku kaslametan nyata. Kanggo ndhelikake centimeters ekstra miturut sandhangan kuwi gampang banget. Bocah-bocah wadon cilik karo model sing cendhak, rada sithik karo lengan 3/4, gulu bunder lan cetakan gedhe sing cetha, mirip kostum ala disko, sing relevan ing taun 80-an, bakal mbiyantu nggawe gambar klub sing modis.

Tunika pantai

Fashion pantai ora bisa dibayangi tanpa tunik. Kanggo bocah-bocah wadon, sandhangan iki sajrone sisa-sisa pesisir ora bisa diganti. Tunika katun sing ayu ora mung cocok kanggo pantai, nanging uga kanggo klambi sing apik ing cafe, mlaku ing pante, tanggal romantis. Tarian pantai digawe saka katun sing paling apik, sing ora bisa dirasakake ing awak. Awit wong-wong mau biasane dianggo nganggo swimsuit, transparan ing kasus iki ora dadi alangan, nanging malah ana kauntungan, amarga sampeyan bisa nduduhake kaendahan awakmu tanpa njupuk potongan ekstrem, garis gulu lan trik wadon liyane.

Ana model kanggo pantai, sing desainer wis nyedhiyakake hood lan lengen dawa. Yen arep mikir saka sudut pandang praktis, banjur ing dhuwur mangsa panas, tunik iki minangka solusi sing paling apik, amarga kabeh awak bisa didhelikake saka sinar scorching, nanging amarga nggunakake tisu alam ora ana rasa ora nyaman sing nutupi sandhangan ora nggawa.

Lan sawetara desainer ora diwatesi. Model warna netral alami kaya populer karo tunik cerah, dihiasi karo cetakan asli, motif etnik lan gambar abstrak.