Lampu LED kanggo Tanaman

Saben petani grower lan truk mangerteni yen salah siji komponen utama kanggo pertumbuhan normal lan pangembangan tetanduran padhang. Faktor iki utamané wigati yèn pitakonan minangka tanduran panen ing greenhouses , tanduran ing panggonan ing wektu nalika dina cahya alami isih cendhak banget. Ing kasus kasebut, gunakake sumber cahaya buatan (phyto-lamp). Nanging, minangka aturan, proses iki cukup larang, lan cahya lampu kasebut ora bisa nyukupi kebutuhan tanduran. Artikel iki bakal ngrembug teknologi anyar kanggo tanduran lampu karo lampu LED.


Kaluwihan luwih analog

Diwiwiti saka kasunyatan sing bohlam biasa saka phyto-lamp dibedakake dening kasunyatan sing owah-owahan cahya saka sing terakhir "nyelarasake" kanggo kabutuhan pabrik. Sejatine, lampu kaya mengkono niru sinar matahari sing kasebar, sing perlu kanggo tetanduran. Lampu kanggo tetanduran jinis LED nduweni paramèter sing padha karo phytolamps biasa, nanging luwih irit ing konsumsi listrik. Jinis cahya iki luwih praktis, amarga ing sajrone uga ana lampu panel utawa tape kaset, sing cocok kanggo tetanduran. Padha bisa banget diselehake ing langit-langit griya ijo utawa kamar liyane ing ngendi tetanduran ditanam. Penggunaan lampu latar LED kanggo tetanduran sing akeh ngidini sampeyan mbangun struktur multi-tier, amarga sing paling dhuwur sing diwenehake kanggo luminer kasebut mung 30 sentimeter. Panggunaan LED backlighting kanggo tetanduran luwih disenengi, lan kanggo sawetara alasan:

Aplikasi ing laku

Saiki, lampu LED kanggo tanduran sing akeh, yen ora rampung diganti karo phytolamps biasa, banjur padha cukup ditekan ing agraris lan rumah tangga. Lampu saka jinis iki tambah akeh digunakake ing galeri rumah, kanthi becik ndandani interior taman mangsa ing omah pribadi. Akeh sing nggunakake garis-garis LED sanajan kanggo nyedhiyakake sumber cahya tambahan ing windowsills. Boten kados standar, lampu tanduran LED gadhah ukuran langkung kompak. Kanggo nampilake luwih gampang, sistem LED katon luwih apik babagan estetis tinimbang phytolamps gedhe.

Yen kita ngomong babagan nggunakake pencahayaan LED ing sektor pertanian, banjur alasan kanggo panggunaane luwih saka cukup. Nalika nggunakake phytolamp LED, biaya listrik bakal ngurangi 60-75%. Ngartekno nambah safety geni sakabèhé ing panggonan. Ora perlu nginstal sinks panas (nalika nggunakake lampu konvensional, panas kaluwihan digawe). Urip layanan lampu LED kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang analog.

Minangka sampeyan bisa ndeleng, alasan kanggo ngganti phytolamp ngarep kanggo cahya LED luwih saka cukup. Saka penggantian kasebut, mung keuntungan lan tabungan. Sampeyan kudu ngerteni saka spesialis sing LED sing paling apik kanggo tetanduran sampeyan. Lampu LED minangka teknologi saka masa depan sing bisa digunakake dina iki!