Tonik biru kanggo rambut

Brunettes sing pengin nggawe warna ringlets luwih jenuh lan entuk efek saka "swiwi swiwi", uga blondes sing pengin nyoba ing gambar Malvina, tonic biru kanggo rambut iku becik. Alat iki ngluwihi wates-wates eksperimen karo gambar, ora ngrusak helai lan ngidini sampeyan cepet nyisihake pangayoman sing bakal ilang, yen ora cocog. Wangsulan utama yaiku milih produk sing aman lan dipercaya.

Apa tonic biru kanggo warnane rambutmu?

Miturut rasio lan kualitas antarane kosmetik sing ditakonake, Tonic menang saka Perusahaan Pinter. Werna tinted ing nomer 3.1 ("Wild Plum") ngidini sampeyan entuk werna sing dikepengini kanthi jenuh, uga ngurus rambute, menehi kelembutan, elastisitas lan sumringah.

Wigati dicathet yen ora ana akeh tonik biru, utamane karo komposisi sing bisa ditampa. Penata rambut dianjurake milih saka jeneng kasebut:

Iki merek ora ngandhut kukul, menehi warna sing ayu lan wisuh teles terus nganti 6-10 kali.

Tonik biru ing rambut pirang lan rambute

Pancen, alat sing diterangake iki dirancang khusus kanggo blondes, amarga biru sing padhang lan biru kanthi tonik bisa didol kanthi eksklusif ing rambut.

Gaya rambut mirip banget ora biasa karo stain kontras. Contone, sawetara untu biru lebar kanthi kombinasi abu - abu katon apik .

Tonic biru kanggo rambut peteng

Brunettes, utamané karo rambut kaku ireng utawa peteng alam, prodhuk sing diwènèhaké mbiyantu kanggo menehi kunci kelir biru, kaya ing sayuran manuk gagak.

Yen ora ana kepinginan kanggo ngrampungake kepala rambute, sampeyan bisa nyuda sawetara helai lan cat ing warna sing dikarepake, menehi bales " tali " utawa tali .