Sandal-traktor

Sampeyan ora perlu ningali Wikipedia kanggo mangerteni carane sepatu-traktor katon: dina iki sepatune ana gaya ing nomer siji, bisa ditemokake lan populer.

Toko-toko lan butik fashion sing rame karo macem-macem model: ing tumit, platform utawa sol sepatu kanthi pelindung. Kakehan gaya lan werna kaya mengkono, ngenalake fashionistas sing bener dadi khayalan, carane milih lan nganggo apa sing dadi wedi lan nggegirisi , sepisanan, sepatu. Supaya ayo "ngeculake cahya sethithik" kasebut lan masalah liyane sing menarik kanggo wanita sing apik banget.

C saka nganggo sandal-traktor?

Yen sampeyan mikir sepatu kuwi rada brutal lan ora sopan, lan ngidini mung digunakake kanggo ngrampungake gambar kanthi gaya rock utawa grunge - kita cepet-cepet ndadekna sampeyan. Mbok menawa tanpa alas ing dhasar "traktor" lan karakteristik leluhur saka leluhuré, apogee sing popularitasé ambruk ing taun 90-an. Nanging isih ing interpretasi modern kayata model katon luwih atraktif. Kajaba iku, sampeyan kudu nyathet yen iki minangka bagéan saka sepatu wanita musim panas sing cukup gedhe, supaya sampeyan bisa ngomong babagan carane nelpon sandal lan traktor, lan apa sing bakal digunakake ing wektu suwe. Ayo miwiti nganggo conto sing prasaja, lan sampeyan bakal langsung mangerteni carane gampang nggabungake sandal-traktor ing tlapak ageng sing gedhe kanthi macem-macem pakaian lan ing wektu sing padha saben-saben katon apik lan apik.

Podium lan lurung-lurung kutha numpaki sandal-traktor apik ing platform kanthi tumit sing tetep mantep. Model iki nyaman lan praktis, digabungake karo gaun chiffon cahaya, lan nganggo celana musim panas. Menapa malih, sanajan dipasangkan nganggo pensil rok sing ketat, katon cocok. Ora nyebat kathok cendhak modis lan sedheng saka denim, rok-srengenge utawa sing apik-apik, sing nganggo sandal-traktor ing platform lan tumit bakal nggawe tandem becik.

Uga unpretentious ing pilihan model outerwear ing baji. Temtu, kanggo nggawe gambar ing gaya bisnis, sepatu kuwi ora cocok, nanging saben dina saben set iku mung sampurna. Mulane, eksperimen kanthi terang-terangan karo sarafans musim panas, gaun, jins, celana pendek, flared rok. Ing nglakoni mangkono, aja lali anggone nuduhake ciri-ciri tokoh lan kahanan.

Wong-wong mau padha cepet-cepet ngupaya saingan karo para sadhèrèk modhèrn mewah ing soles sing kurang sithik. Sepatu kaya mengkono kepraktisan lan unpretentiousness. Luwih apik karo pakaian, rok, lan celana A-line, celana lan celana panjang sing beda-beda.