Carane mbusak stain saka teh utawa kopi?

Titik saka tèh lan warung dijupuk kanthi gampang. Nanging luwih becik ora ngidini munculé panggonan iki (utamané ing cahya sandhangan) tinimbang kanggo nampilake. Yen masalah iki kedadeyan, bakal migunani kanggo mangerteni metode dipercaya mbusak panggonan kasebut.

Carane mbusak stain saka teh?

Sacara praktis, kabeh noda teh dicuci nalika ngumbah. Umume tèh saka tèh sing kuwat utawa ijo bisa mbutuhaké ngumbah. Sadurunge ngilangi rereged saka teh, kudu diresiki sadurunge 2 jam.

Carane mbusak stain saka kopi?

Yen bisa, stain kopi kudu dicuci langsung, kanthi cepet. A rereged garing saka warung ora tansah dicuci pisanan. Kanggo nyingkirna sakabehane, obyek sing kenthel kudu direndhem nganti pirang-pirang jam ing banyu salted sadurunge ngumbah. Wisuh ing banyu panas kanthi deterjen. Cuci banyu paling sithik kaping pindho.