Tas persegi - apa sing padha, apa sing bakal dipakai lan carane nggawe gambar busana?

Tas persegi wis suwe dianggep minangka unsur gaya bisnis, amarga bisa ditemokake mung ing tangan wanita bisnis serius. Dina iki, kahanan wis diganti kanthi radikal, lan aksesoris iki bisa duwe eksekusi gaya.

Kantong persegi panjang

Saben wanita sing kepengin katon apik, mikirake gambar kasebut kanthi detail cilik. Utamané, kanggo nggawe tampilan modern lan atraktif, sampeyan kudu aksesori apik banget kanggo nyimpen trifles sing perlu. Senadyan pilihan saka wanita sing ayu iku tas wadon persegi, sing katon asli. Produk kasebut bisa digawe saka macem-macem bahan lan duwe eksekusi khusus lan ringkes, uga dekorasi sing padhang lan sugih.

Tas Tas Lapangan Square

Kothak tas persegi énggal minangka pilihan becik kanggo wanita aktif sing kudu nggunakake aksesori iki luwih asring. Amarga wangun sing ora apik, katon apik banget lan asli. Kajaba iku, iki sethitik ngidini sampeyan kanggo mbebasake tangan lan nyenengake kanthi tentrem ing bisnis. Nganggo tas rok nyedhiyakake kanggo distribusi sing bener, sing nyumbang kanggo mbentuk gait lan stati sing ayu.

Tas ransel persegi bisa duwe desain gaya gaya, ananging akeh model aksesoris sing padha katon banget lan ringkes. Amarga saka ranté-ranté lan wangun sing ora owah, prodhuk-prodhuk iki dipigunakaké ing sapérangan kasus kanggo sinau lan nggarap, supaya jumlah unsur hiasan sing cenderung nol. Dadi, opsi sing paling populer yaiku tas ransel ireng karo kunci logam gedhe ing ngarep.

Koper tas persegi

Tradisional, wangun tas persegi dikembangake kanggo wanita bisnis, sing kanthi layanan kudu nindakake dokumen sing perlu. Awit aksesoris kasebut tansah nduweni dhasar lan pasuryan sing paling angel, kertas kasebut ora crinkle lan bisa njaga penampilan asli kanthi wektu sing luwih suwe, sanajan ora nggunakake tambahan plastik lan polietilena.

Kanggo tanggal, tas-tas cilik uga luar biasa karo wanita bisnis modern. Padha katon apik banget, ketat lan elegan lan nggawe citra sing nduweni padhang lan nyengsemake. Kanthi aksesori kuwi saben wanita bisnis bisa menehi kesan sing penting marang kolega, mitra lan saingan lan entuk dhuwur sing dikarepake ing karire.

Kisi-kisi kopling

Sajrone acara solemn, saben fashionista ing tengah perhatian manungsa kabeh, supaya gambaré kudu dipikir liwat detail sing paling cilik. Ing kasus iki, salah sawijining rincian sing paling penting yaiku tas tangan, amarga katon, pemahaman saka wanita ayu gumantung langsung, lan pilihan sing salah saka aksesoris bisa ngrusak sakabèhé fashionable. Sakbenere kabeh barang sing diterbitake kanggo publikasi iku awujud segi telu, supaya akeh bocah wadon milih opsi asli sing bisa ditemokake.

Dadi, apik banget kanggo katon tas klambi sing apik banget sing digawe saka bahan sing beda-beda. Contone, ing koleksi Alexander McQueen ana klambi abang padhang sing digawe saka plastik sing dihiasi karo hiasan saka watu hias, lan stylists saka merek Warisan Halston wis ngembangake model kulit hitam ireng karo rantai emas saka armor plaiting ing ngarep.

Tas amplop alun-alun

Tampilan apik lan asli lan tas persegi kanthi bentuk amplop, sing bisa dianggo ing tangan utawa ing tangan. Ing papan kasebut, sampeyan bisa kanthi gampang nemokake apa wae sing disenengi - nalika amplop mbukak, kabeh isine katon, kaya ing telapak tangan sampeyan. Kajaba iku, prodhuk iki bisa diselehake ing tabel ing paling kahanan. Aksesoris kasebut bisa digawe saka bahan sing beda-beda, nanging pilihan paling populer yaiku tas amplop kothong kulit sing katon apik banget lan elegan.

Kothong persegi karo kendel cendhak

Kanthong tas persegi sing nyaman karo gagang cendhak yaiku pilihan sing apik kanggo saben dina. Minangka aturan, prodhuk iki ditambah karo sabuk dawa sing bisa dicopot, supaya bisa dipakai kanthi telung cara:

Kanthi tas cilik kanthi cendhak cendhak, akeh kasus sing ukurane rata-rata, saengga bisa nyedhiyakake ora mung barang sing paling perlu, nanging uga sisir, dokumen, tas kosmetik lan luwih akeh. Kangge, kertas lan folder A4 biasane ora dilebokake, sing bisa nyebabake ketidaknyamanan kanggo wanita bisnis.

Pundhak tas bahu

Tas tangan salib, sing kudu dilecehke ing pundhak, wis dadi populer banget. Stylists lan desainer saben taun ngembangake model asli produk asli, kayata, kanthi bentuk alun. Aksesori iki ngijini sampeyan kanggo mbebasake tangan, supaya padha becik kanggo nyandhang saben dina. Kajaba iku, tas bahu alun wadon katon narik banget lan kaku lan bisa dadi aksen utama saka citra busana.

Kanthi apa sing nganggo tas persegi?

Meh kabeh gambar nganggo tas persegi ora dikepengini, amarga aksesori iki menehi tampilan sing luar biasa lan terang. Nanging, iki ora ateges yen apa sing diwenehake ora gampang dikombinasikake karo obah lemari wanita apik. Saliyane, thanks kanggo wangun sing prasaja lan ketat, tas persegi kanggo wanita dianggep sejatine - padha digabungake karo sandhangan bisnis utawa gaun feminin, lan kanthi prasaja ing olah raga utawa gaya kasual.

Tas cilik cilik

Miniatur clutches lan minodiers ing wangun kothak sampurna pas ing wayah sore lan solemn gambar lan tansah narik kawigaten wong liya kanggo sing nduweni. Sauntara kuwi, salah sijine ngirim ora nggabungake aksesoris kasebut kanthi cara sing apik banget lan dihiasi mewah - kombinasi sing paling apik bakal nganggo gaun ireng cilik utawa produk monophonic prasaja tanpa dekorasi sing ora perlu. Kajaba iku, tas cilik putih cilik bisa dadi bagian saka gambar penganten wadon sing kepengin asli.

Large Square Bag

Kanthi tas cilik sing gedhe banget gedhe kanggo belanja, amarga sampeyan bisa nyelehake meh wae, nanging mbusak kebutuhan kanggo nindakake paket gedhe lan gedhe. Dadi, obyek sing gedhe banget bisa nggawe gambar gedhe lan padhet, saengga kudu diisi kanthi apik kanthi samubarang liyane.

Dadi, tas gedhe katon gedhe kanthi gaun rajutan lan nyandhang, celonone klasik lan jins cekelan, rok utawa rok ing gaya beda. Nggawe gambar sing apik banget lan modern kanthi obyek iki, sampeyan ora kudu nambah volume gedhe saka sisih ngisor awak - stylists nyaranake nyingkiri celonone sudhut lan rok gembur. Ing kasus iki, bagéan sing paling dhuwur saka look'a sing padha, sabagéyané, bisa ditemokake - sweter 3 dimensi sweter kawin gedhe, digawe kanthi gaya gedhe, mantel lan produk sejenis sing disambut.