Taman Zabil


Ing wilayah metropolis, sing dumunung ing Dubai ing UAE , ing jantungé yaiku taman Zabel (Zabeel). Iki dipérang dadi sawetara zona tematik, sing saling gegandhèngan karo persimpangan pejalan kaki. Ing taman iki ana 50 hektar.

Apa sing menarik ing Zabyl Park ing Dubai?

Kanggo nggoleki kabeh panggonan menarik ing taman, ora cukup kanggo sawetara dina, amarga ing ngendi wae sampeyan pengin tetep lan nikmati hiburan sabisa-bisa. Air mancur sing ayu, dalan sing apik, spasi ijo - kabeh sing digawe karo rasa. Antarane atraksi utama Taman Zabil yaiku:

  1. The lake. Ing kene sampeyan bisa nyewa prau lan ngatur perjalanan romantis.
  2. Treadmill. Wong-wong sing ora nganggep awake dhewe ora mlaku-mlaku, dianjurake nggunakake trek khusus, sing dawane 45 km.
  3. Cricket. Ing Zabil Park ana lapangan apik kanggo game iki.
  4. Sepakbola. Penggemar uga seneng ngoyak bal. Kanggo layanan sing arupa lapangan bal-balan.
  5. ATVs. Penganut hiburan aktif bakal seneng nganggo lomba sepeda tanpa kudu mlebu menyang kutha.
  6. Stargate. Anak bakal seneng karo pusat game modern. Kajaba iku, ing kabeh area taman ana papan dolanan biasa kanthi maksimal hiburan kanggo bocah-bocah.
  7. Menara panoramik. Ing wilayah taman ana kesempatan kanggo njelajah sakupenge saka mripat manuk.
  8. Labyrinth. Yen sampeyan kesel ing hiburan tradisional, sampeyan bisa nyoba nasibe lan ngliwati labirin kanthi bentuk sistem tata surya.
  9. Sinema. Nonton film utawa entuk kinerja, dianakake langsung - pilihan banget kanggo istirahat.
  10. Cafe. Kanggo wong-wong sing keluwen, ngubengi kancah taman hiburan Zabil, ana akeh cemilan lan cafeterias. Kajaba iku, ana kemungkinan bakar ing lawn.

Carane njaluk menyang Zabil Park?

Kanggo nyedhiyani salah sawijining taman paling éndah ing Dubai, sampeyan bisa njagong ing bis utawa ing mobil sepur . Metu ing stop ing bis Al Jafilia utawa ing stasiun metro kanthi jeneng sing padha.