Sumber panas saka Abkhazia

Ora mung turu Segara Ireng sing misuwur ing Abkhazia , nanging uga atraksi alam sing unik, ing antarané panggonan khusus didhukung déning sumber panas. Thanks kanggo sing, wong ing negara iki ora mung kanggo ngaso, nanging uga dianggep.

Abkhazia sugih ing sumur kanthi banyu mineral sing ngasilake, saindenging negara. Antarane kabeh sumber kasebut beda-beda ing komposisi kimia lan temperatur. Abkhazia paling kerep dibukak yaiku sumber panas ing desa-desa Kyndyg lan Primorskoye. Apa saben wong, kita bakal nyritakake luwih rinci ing artikel kita.

Kyndygsky panas spring

Sampeyan bisa nemokake kanthi ngalih ing dalan Sukhum - Ochamchyra. Cedhak desa ana geyser, ing njaba sing suhu banyu tekan 100-110 ° C. Dadi sajroning font kasebut ana ing susuh, minangka asil kang mudhun nganti 35-40 ° C. Punika dianjurake supaya bisa ngadeg ing sangisore lepen banyu sing rontok (njaluk banyu hydromassage), banjur tutup nganggo lendhut, lan ing pungkasan nglangi ing cangkir nganggo banyu obat.

Hot spring kampung Primorskoye

Yen ing wong Kyndyga ana ing alam bebas, rada apik dening wong, kene, langsung ing jejere sumber, klinik balneologis dibangun. Punika dilengkapi blumbang gedhe lan cilik, pancuran panas lan banyu mancur, lan uga ana kesempatan kanggo pijet lan tutup karo lendhut.

Nalika ngrencanakake kunjungan menyang klinik iki, saora-orane mikir yen banyu marasake awak ing jero sumur kasebut dianggep amarga kandungan hidrogen sulfida sing dhuwur. Mulane mambu sing cocog.

Nggabungake ngaso ing pantai kanthi ngunjungi sumber termal Abkhazia, sampeyan bakal entuk akeh tontonan positif, daya tahan gedhe, lan ningkatake kesehatan.