Mitos umum babagan mundhut tanpa kesucian

Ana pirang-pirang mitos sing ana gegayutan karo pengalaman seksual prawan pisanane, yaiku, kanthi mundhut prawan . Nerangake kanthi jelas wong sing ora ngerti masalah iki.

1. Karo umur, kekandelan saka selaput dawa nambah, sing tegese kelangan keperawanan bakal diiringi rasa kuwat.

Iki ora bener, amarga kekandelan, ukuran lan Kapadhetan saka hymen kanggo saben bocah wadon iku individu. Mulane, pracaya mitos iki ora pantes.

2. Sampeyan bisa miwiti jinis saka umur 14-15.

Hymen iki minangka penghalang antarane organ kelamin wadon lan lingkungan. Iki tegese mbisakake entri saka macem-macem infeksi menyang organ seksual internal, nganti ana mbentuk sawijining mikroflora sing bakal nglindhungi awak wadon. Nganti umur 18 taun, ora dianjurake ngandhut jinis kelamin, amarga nalika urat vagina bisa trauma amarga lapisan epithelium sing tipis. Kerusakan kaya mengkono bisa nyebabake munculé proses pangolahan sing inflamasi, uga ora subur .

3. Pambangunan hubungan seksual pungkasan mbebayani kanggo kesehatan.

Kathah bocah-bocah wadon sing percaya yen jerawat ing dheweke katon amarga dheweke isih prawan, nanging ora kaya mangkono. Kabeh nyalahake hormon, sing ora ana hubungane karo ngarsane selaput dara. Kerep banget, muncul jerawat lan sirah sing kena pengaruh mental.

4. Sampeyan mung kudu go to a gynecologist nalika sampeyan miwiti duwe jinis.

Iki salah sijine pendapat. Nalika sapisanan kanggo konsultasi karo ahli ginjel bakal teka ing 7-8 taun. Dokter bakal nganakake ujian lan nggawe kesimpulan babagan kesehatan bocah wadon kasebut.

5. pecah saka hymen tansah diiringi pain lan getihen.

Yen intimasi ana karo wong sing seneng banget, lan cah wadon seneng banget, muncul rasa nyuda sing sithik. Lan ing biaya getih, kabeh iku individu lan gumantung marang kekandelan saka selir sing dawa lan jumlah getih ing prau. Ana kasus-kasus nalika kontak seksual pisanan pecah saka hymen ora bakal kedadeyan, amarga amarga plastisitas iku mung membentang.

6. Sex pisanan kudu kedadeyan karo wong sing wis lawas lan duwe pengalaman.

Dadi sampeyan ora bisa ngomong, nanging partner sing luwih apik luwih apik tinimbang sing pamula. Umur wong ora masalah ing jinis.

7. Prawan sing paling apik bakal ilang ing kamar mandi.

Sing ngerti, banyu anget tumindak ing wong sing sayah, nyuda ketegangan gemeter lan nyuda rasa sakit, nanging ora ditrapake kanggo jinis sing sepisanan. Banyu ngasilake pelumasan alami saka tempek, lan iki minangka kendala kanggo penetrasi alus.

8. Sajrone jinis sing sepisanan, luwih becik ora nggunakake kondom.

Produksi kondom modern migunakake teknologi anyar lan pelumas khusus. Amarga iki, prodhuk final dadi tipis, lan pelumas sing digunakake nambahi geser, dadi kanggo jinis sing sepisanan, luwih becik ora nyerah kondom.

9. Sajrone jinis sing sepisanan iku ora bisa ngandhut.

Bocah-bocah wadon sing percaya ing mitos iki, sawisé nggoleki jinis sing sepisanan lagi ngandhut. Endhog siap kanggo pupuk, nalika bocah wadon umur 11-12 taun lan malah ngarsane hymen ora ngganggu proses iki. Mulane, tansah mikirake babagan pangreksan, sanajan ing jinis sing sepisanan.

Sampeyan ora perlu pracaya marang dongeng sing didemonstrasi dening wong sing ora kompeten ora ngerti sebabe. Kanggo pitutur babagan perkara iki, luwih becik hubungi ibu utawa menyang dokter, lan sampeyan ora perlu ngrungokake pacar sing luwih apik. Yen sampeyan tresna marang pacar lan kabeh sing dikarepake, lan sampeyan pancene siap langkah iki, sampeyan ora kudu wedi, nanging mung ngandelake awak lan pasangan.