Turtleneck wanita - model sing paling modis lan gayane

Turtleneck wanita - atribut integral saben lemari wanita sing ayu. Karo dheweke, sampeyan bisa nggawe akeh buku universal, asli lan fantastis. Bab iki universal bakal cocog karo cah wadon karo sembarang tokoh, bakal beautify rasukan tiyang kathah wanita fashion.

Turtlenecks wanita ayu

Dikarepake paling gedhe kanggo sandhangan klasik. Iki minangka sawijining kardigan sing digawe saka kain alus kanthi tali lan lengen ketat. Iku trep lan cocok miturut kahanan apa wae. Turtleneck ireng utawa werna liyane digawe kanthi gaya, monokrom, utawa polikrom sing beda-beda, dihiasi nganggo pita, sulaman, paillettes, perforations, kanthi motong ing sisi.

Kanggo desain sing apik banget, jinis sing padha nyedhiyakake jebakan wanita saka merek-merek ing ngisor iki:

  1. ASOS . Endi tanpa merek Britania tradisional, kang sandhangan ditandhingake karo rega murah lan desain sing apik banget? Model-model iki digawe saka rajutan knitwear ringan, kanthi benang lembut, potong klasik cocok, entuk bisnis utawa kasual. Spesies rohani kolar: golf lan polo.
  2. Wiwitan Jiwa . Inkarnasi gaya Inggris sing apik banget . Bahan-bahan berkualitas sing digunakake kanggo nggawe sandhangan. Saliyane pilihan siji-werna, ana sandhangan ing celana, dihiasi karo garis vertikal sing tipis. Turtleneck wanita digawe saka viskos.
  3. Sugih nawakake klien-klien kasebut sing anyar lan kreatif. Bukti cetha iki - busana turtleneck kanthi "pigtail" kental sing digawe saka wol lan akrilik, sandhangan sing dirajut nganggo rajutan, menehi dheweke luwih atraktif lan seksualitas.

Turtleneck wanita

Utamané cocog ing mangsa kadhemen. Iki unsur lemari klambi amarga kasedhihan pangkal ing kancing, njagi pinggul kanthi anget lan ora nyebabake rasa ora nyaman nalika nggunakake suwene. Iki beda karo sing cocok karo awak, nduweni gulu sing dhuwur-dhuwur, sing lengen dawa utawa cendhak. Kanthi jins, celana, rok lan overalls dijenengi . A turtleneck putih wadon bakal mbantu nggawe busur modern. Amarga pola werna universal, cocok karo sandhangan werna apa wae.

Sweater wanita

Ciri khas yaiku nalika wektu sewing, akrilik, wol, kasmir, bulu domba digunakake. Akibaté, kita entuk produk panas sing ngetokake musim udan lan musim dingin. Turtleneck wadon karo tenggorokan katon sampurna ing wanita mung nalika dheweke dicocogake kanthi bener:

  1. "Pear" . Pilihan sampeyan minangka volume, gedhe, sing bakal ngimbangi dhasar. Kanggo versi ketat, tambah selendang gedhe. Yen sampeyan duwe dada cilik lan pinggul lebar, bakal nyuda imperfections saka bagean ndhuwur lan ngisor.
  2. "Jam" . Tokoh jinis iki, sandhangan kaya mung kanggo pasuryan. Dheweke bakal nandheske dheweke kamulyan, bakal dadi sorotan rasukan. Nganggo iku tanpa ragu-ragu, iku worth apa utawa ora.
  3. Segitiga terbalik . Nggawe dipikir saka tulle saka tulle lan turtleneck wadon. Apa sampeyan pengin nyandhang celonone? Menehi pilihan kanggo modhe panutup. Relevant yaiku jins-pacar .
  4. Ing Apple . Pilihan sampeyan ora cocog karo sandhangan. Yen ora, ngrusak gambar kanthi nambahake area masalah sawetara centimeters dibenci.

Mie turtleneck wadon

Ing 2014, industri busana kagolong gelombang kecantikan. Tengkorak nipis wanita sing dipajang kanthi pola iki pas karo celana ketat, rok midi lurus. Yen kita ngomong babagan gaya klasik, banjur "separo kapindho" bakal dirajut rok lan pacar. Elegan set - turtleneck wadon peteng lan celana panjang ing gaya Marlene Dietrich. Cathetan vintage bakal nggawe deleng nganggo tambahan jins sarafan .

Sweatshirt rajutan wanita

Turtlenecks wanita mangsa utawa, uga disebut, badlocks - produk universal sing trep, ngewangi sanajan ing musim dingin iki katon 100%. Ing sandhangan bisnis, bakal dadi panggantos sing apik kanggo blus kantor. Kanggo atmosfer, pilih kemurnian monochrome, celana klasik, rok potlot. Love casual? Lajeng milih sampeyan jins kandhel nganggo utawa tanpa riasan, kanthi rompi bulu, kardigan. Romantics, lan kanggo sampeyan stylists wis ndhelikake bab khusus: celonone ngeculke lan produk gedhe ing gaya sing.

Dhuwuré turtleneck

Turtleneck wanita sing mandhiri bakal dadi tambahan harmonis karo hal-hal kaya:

  1. Rok kanthi dawa midi, muffle ing tumit, jas utawa trotoar bakal mbiyantu nggawe gambar cendhak, lan rok sing tipis lan turtleneck kudu ditambah karo jaket voluminous.
  2. Rok cendhak, bom, jaket kotak-kotak utawa lintasan gampang bakal nggawe sampeyan dadi pusat perhatian ing sembarang partai.
  3. Celana panjang, sepatu karo tumit utawa platform, mantel kanthi sabuk utawa jaket cedhak varian liya saka citra busana.
  4. Trousers-puff, sepatu ing gaya wong, jaket kulit utawa jaket - ora mung minangka sandhangan bobot saka 50an abad pungkasan, nanging uga kombinasi paling populer saka sandhangan.
  5. Celana panjang lebar lan turtleneck wadon tipis katon rapuh, lembut lan feminin. Sing terakhir kudu tucked menyang ngisor baggy. Gaya gaya kudu nganggo kaendahan iki nganggo sepatu putih utawa birkenstocks.
  6. Pelatihan bakal nggawe perusahaan apik kaya subjek menarik saka lemari klambi. Ndhuwur lan ngisor kudu dipilih ing sawijining cat werna. Wangsulan utama yaiku keseragaman rasukan.

Turtlenecks wanita wanita pakaryan

Turtlenecks apik gayane wanita, digawe nganggo inlay renda utawa metu saka jade, minangka perwujudan nyata ing keanggunan, feminitas, lan kelembutan spiritual. Dheweke bakal langsung ngowahi sembarang buku sing paling apik. Utamané cocok karo rasukan romantis. Wanita ing dekorasi openwork tansah apik kanggo wong. Penting kanggo elinga yen kudu dilakoni kanthi kasarasan. Aja gabungke pesona alus karo aksesoris kaya. Gabungke mung karo jaket, klasik. Rendam ing kombinasi karo sandhangan motley lan maneka warna cetakan.

Turtleneck wanita kanthi lengen dawa

Nalika milih sandhangan iki, iku penting kanggo njupuk sawetara nuances ing ngisor iki:

Fashion turtleneck wanita

Mast-hevom saben mangsa iku "akeh" sing disenengi. Ing gaya model slim, nekanake kurva awakmu sing nggumunake. Padha cocok kanggo bocah-bocah wadon langsing lan wong-wong sing ora bisa gumunggung paramèter model. Ing kasus pungkasan, perlu ditekanake pinggang, mbantah perhatian saka wilayah masalah. On fashion-Olympus ora mung turtlenecks wanita transparan, nanging uga gedhe banget populer. Produk digawe saka kain wol. Loro-lorone nganggo lengenane sing lebar, kolar kolar, kanthi motong ing saben sisi, kunci.

Sweater rajutan wanita

Ing sisih ndhuwur fashion dirajut saka potongan liyane. Iki minangka jinis tipis turtleneck sing cendhak, sing kudu dianggo ing musim semi, ing mangsa panas. Sing "tanggi" sing bakal dadi rok, celonone karo pinggang dhuwur, kaos voluminous. Ing kategori "Cetakan menarik", papan kapisan dijupuk kanthi print , print leopard , colorblocking lan "vest". Turtleneck wanita diciptakake kanggo eksperimen ing sandhangan, lan kanthi mangkono gabung karo kontras ing ngisor werna.

Sweater kasmir wanita

Emas alus - jeneng iki digunakake kanggo nyebut materi iki, nanging kabeh amarga fitur-fitur kasebut:

Wulu turtleneck wanita

Wool hangat wanita saka wool duwe sawetara kaluwihan ing ngisor iki:

Turtleneck saka Silk Women

Ing jaman kuna, sutra minangka bahan sing paling dihormati. Wis unik sifat sing mung wujud sandhangan sutra:

Iku gampang kanggo werna, lan mulane saben bocah bisa milih metu rasukan kanggo rasa sampeyan. A turtleneck claret wadon, putih, jambon, ireng lan werna liyane katon nggumunke ing sembarang rasukan. Sawise kabeh, digawe saka bahan sing ora metu saka mode. Sampeyan kudu ngeling-eling yen kekayaan sutra banget dikepruk (kajaba: crepe-georgette lan chiffon), tenggorokan bisa ngrusak prodhuk, nimbali noda kasebut (dibuang karo alkohol).