Pendants digawe saka salaka - model paling ayu lan gayane

Lokanta sing digawe saka salaka yaiku salah sijine pilihan perhiasan sing paling populer. Padha bisa dadi sentuhan pamungkas, sing harmonis nglengkapi citra spektakuler. Fleksibilitas produk kasebut dumunung ing kasunyatan sing padha cocog karo setelan kantor sing ketat, lan ing wengi sore .

Pendant perak modern

Sembarang wanita ora peduli marang perhiasan. Dhuwit perak kanggo bocah-bocah wadon ing babagan iki ora ana sing ora dikarepake lan mesthi populer. Secara historis, jinis penundaan iki minangka simbol lan minangka amulet. Prodhuk modern uga nepangi fungsi iki, nanging utamane tujuane yaiku estetika lan dekoratif, bisa dadi tliti sing nemtokake kanggo nggawe gambar sing ora bisa dierteni lan ngekspresikan pangertene gaya sing nduweni.

Lokanta sing digawe saka salaka bisa dipisahake kanthi kondhisi kaya jinis gumantung saka fitur gaya kang digawe:

Silver pendant heart

Cara tradisional, atine digandhengake karo katresnan kanggo wong sing cedhak, saéngga penundaan perhiasan saka jinis iki luwih disenengi kanggo menehi wong sing cedhak: separo, anggota kulawarga, kanca. Hati loket saka perak bisa padhet utawa digawe ing wangun pendants sing dirancang kanggo rong wong lan ditondoi kanthi ciri khas kasebut:

Kunci gantungan kunci - perak

Perhiasan ing bentuk tombol katon alus lan asli. Wis suwe simbolis manufaktur perhiasan, liontin perak ing wangun iki digunakake dening perhiasan nganti saiki. Dadi, kanthi kunci sing digandhengake karo kulawarga anyar, kanthi bantuan anak wadon bisa nresnani katresnan saka wong sing dipilih. Kauntungan saka produk iki yaiku cocok kanggo wanita saka kabeh umur.

Pendants digawe saka salaka kanggo wanita ing wangun kunci bisa dianggo minangka hiasan apik utawa azimat magis, bisa digawe kaya variasi kasebut:

Pendant "yin-yan" - perak

Hadiah sing apik, sing akeh wanita bakal seneng, bakal dadi simbol sing nglambangake prinsip maskulin lan feminine lan kesatuane. Pendants iki yaiku jin amulet "yin-yang", minangka salah sijine ornamen sing paling asli. Simbol Wétan nyedhiyakake kombinasi sing harmonis lan interaksi saka bagean-bagian sing nduweni wujud. Prodhuk bisa ditrapake kanggo siji wong, uga kanggo pasangan sing nganggep awake dhewe dibagi dadi loro. Pendant perak kasebut kalebu komponen ing ngisor iki:

  1. Digawe ing wangun bunder, sing bisa dipérang dadi rong bagéyan kanthi garis singgah utawa sing undulate. Sabanjure tegese pepadhane rong pratandha - lanang lan wadon, lan wavy - pangaribawa ing siji liyane.
  2. Bagéyan saka prodhuk dicet nganggo rong werna - ireng lan putih, sing nglambangaké sebaliknya.
  3. Ing rong bagéyan titik-titik simètrically disusun, sing ndadèkaké mata. Iki nuduhake yen Yin katon ing donya liwat mata Yan, lan Yan ningali dheweke, minangka Yin.

Loket "tandha zodiak" digawe saka salaka

Para pengagum astrologi bakal seneng yen diwenehi pendants digawe saka perak murni, digawe ing wangun tandha zodiak . Dheweke bakal bisa dadi amulet lan minangka simbol peningkatan energi saka wanita sing ana ing sangisore simbol astrologi tartamtu. Prodhuk bisa dadi ora mung dekorasi biasa sing harmonis nglengkapi gambar, nanging uga jimat sing nyata. Lokomotif sing digawe saka salaka kanggo loro, digawe ing wangun tandha zodiak, bakal dadi jimat tambahan, efek sing bakal ngetokake pirang-pirang kali.

Pendants perak wanita kanthi watu

Pilihan klasik yaiku perhiasan sing ngandhut watu alam. Iku wigati kanggo rasa sampurna saka sawijining pemilik. A loket perak sing apik banget bisa dadi ora mung minangka penambah efektif, nanging uga efek sing bermanfaat ing awak, amarga sifat-sifat tertentu sing duwe watu. Dipercaya manawa pengaruh iki gumantung marang tanggal lair saka wong, kanggo tanda tandha zodiak kasebut.

Pendant karo gemeter ing salaka

Amethyst iku sawijining watu sing bentuke violet ungu, yaiku sejenis kuarsa. Punika pitados bilih gadhah kathah sifat penyembuhan, gadhahi nimbulaken sistem endokrin lan syaraf, nguataken aura. Utamane positip pengaruhe nyebabake tanda-tandha kaya zodiak kaya Scorpio, Pisces, lan Cancer. Loket perak karo amethyst katon banget organik, nanging dianjurake kanthi cetha nyedhaki pilihan bab sing bisa digabungake karo:

Pendant karo pomegranate ing salaka

Pomegranate minangka watu sing gegandhèngan karo katresnan lan semangat , saéngga becik minangka hadiah kanggo wong sing dikasihi. Uga dikenal kanthi sifat medicinal, amarga nduweni efek sing bermanfaat ing organ pernapasan, sirkulasi lan pencernaan. Tanda-tanda zodiak sing dituju yaiku Cancer, Virgo, Singa lan Scorpio. Loket perak sing nganggo delima bisa ngemot jinis watu tartamtu, diwakili dening varian kembang kasebut, sing kudu dicocogake karo barang lemari sing digabung karo:

Pendant karo aquamarine ing salaka

Ana watu sing cocog karo gambar sing alus, feminin, sing ditenun lan romantis - iku aquamarine. Werna nduweni pewarnaan warna biru utawa biru, lan makna simbolis kasebut yaiku kesetiaan, persahabatan, kekuwatan katresnan lan hubungan kulawarga. Properti terapi saka aquamarine iku ndadekake stabilitas emosi lan duweni pangaruh positif marang sistem saraf. A liontin perak sing ayu cocok kanggo barang-barang kaya lemari klambi:

Pendant karo topaz ing salaka

Watu sing jarang ditemokake ing perhiasan salaka yaiku topaz, sing luwih disenengi para perajin nganggo kombinasi emas. Mulane, sing nganggo topaz biru ing salaka katon banget asli lan ora biasa. Punika pitados bilih mbantu nemu imbangan emosional lan nyumbang kanggo swasana ati sing tenang. Iki amarga efek terapeutik saka watu, sing duweni pengaruh positif marang sistem saraf. Saliyane topaz biru sing kasebar, sampeyan bisa nemoni variasi ing ngisor iki:

Pendant karo mutiara, perak

Watu wadon sing sejati yaiku mutiara, sing digandhengake karo tenderness, kemewahan lan kasugihan. Dheweke bisa menehi tips nyonyane marang kesehatan dheweke, amarga ngganti warna neng panggonane penyakit apa wae. Wiwit watu iki dianggep simbol kesetiaan matrimonial, mula iku bakal dadi hadiah becik kanggo wong kanggo babak kapindho. Loket perak karo mutiara iku saestu bab universal sing mathuk karo akeh item lemari pakaian. Bisa beda-beda gumantung saka jinis watu lan werna:

Pendants kembung digawe saka salaka

Antarane perhiasan wong enom banget populer bubar, kanthi bantuan sampeyan bisa ngandhakake raos tulus lan hubungan sing ditemtokake - iki dipasangkanake coulombs kanggo penyayang salaka. Padha bisa dileksanakake ing macem-macem variasi, saéngga para pamilik bisa nampilake bayangan. Jenis produk umum kalebu: