Carane mbusak cat saka celonone?

Ing babagan modern, akeh sing ngadhepi pitakonan lan carane mbusak cat saka celana. Bangku dicat ing lurung-lurung tanpa plaque, ndandani karya ing apartemen, game anak - kabeh iki nyebabake munculé panggonan sing ora dikarepake ing favorit sampeyan. Nanging kanggo mbusak cat saka sandhangan iku nyata lan bisa rampung sanajan ing omah.

Ayo kita wicara dina iki babagan kabeh bisa liya sing bisa nyimpen barang-barang saka noda tinta mbusak hard.

Cara kanggo ngilangi cat minyak saka kain

  1. Solvent . Endi cat minyak sing didol, sampeyan bakal nemokake pelarut khusus kanggo iku - semangat putih. Alat iki bakal cepet lan cepet njawab pitakonan babagan cara mbusak cat saka celonone.
  2. Bensin . Bubar mesin biyasané biasané ninggalaké noda berair ing kain, saéngga kanggo reresik sandhangané luwih apik tuku kluwarga sing dibersih.
  3. Minyak sayur . Katun swab dipped ing lenga, sampeyan kudu ngilangke panggonan sing kotor. Kanggo nyegah lemak saka nyebar menyang bagean liya, nyelehake lapisan kertas utawa kain ing endhas.
  4. Sabun wedhi . Ing wadhah logam ing 1 liter banyu, sampeyan kudu nambah 1 séndok soda lan wiji sabun parut. Ing solusi sing wis direbus, perlu kanggo nyelehake panggonan sing kotor.
  5. Alkohol lan sinetron . Carane mbusak cat saka celonone saka rajutan lan kain alus liyane, supaya ora ngrusak wong? Lebokake panggonan reged kanthi sabun banjur diobati nganggo alkohol sing digawe panas.
  6. Alkohol lan uyah . Prosedur iki cocok kanggo kain nilon. Yen sampeyan duwe warna babi saka nilon utawa nilon, cara kasebut bakal mbusak rereged saka cat . Sampeyan perlu kanggo ngresiki kontaminasi kanthi tampon kanthi alkohol sing digawe panas, cat kudu ditibakake. Sawisé kuwi, kabeh rereget kudu diresiki nganggo banyu asin.

Sawise kabeh rekomendasi lan saran ndhuwur, sampeyan ora bakal wedi bangku dicat. Aturan utama yaiku kanggo miwiti rehabilitating perkara kasebut ing wektu, banjur pitakonan babagan carane mbusak cat ing celonone sampeyan ora bakal dadi kritis kanggo sampeyan.